Rólunk

Előszó

Cégünk gyógyászati segédeszközök kiskereskedelmével foglalkozik 2008. óta. Legfőképp kötszerek és kompressziós harisnyák kiszolgálására specializálódtunk, tekintettel arra, hogy üzletünket a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika épületében nyitottuk meg a kezdetekkor.
Munkánk során ismertük meg Dr. Szabad Gábort, nevéhez fűződik a krónikus, nem gyógyuló sebek ellátására szakosodott sebkezelési ambulancia kialakítása Szegeden. Munkáját rendkívüli alázattal végezte, betegei pozitív gondolatok kíséretében emlegetik a mai napig, de sajnos már nincs köztünk.

Dr. Szabad Gábor ismerete a sebek gyógyítása terén elképesztő szintű volt. Sikerességének kulcsát – meglátásunk szerint – lelkesedése, a betegekhez való pozitív hozzáállása jelentette, mindig naprakész volt az újdonságokat illetően. Rendszeresen járt hazai és külföldi továbbképzésekre, kongresszusokra úgy résztvevőként, mint előadóként is. Egyik útja során találkozott a manuka méz alapú sebkezelő termékekkel, amelyek hatékonyságát már addig is számos klinikai vizsgálat, esettanulmány igazolta, saját tapasztalatai pedig csak megerősítették ebben. Javaslatára kezdtük el forgalmazni a MEDIHONEY® manuka méz alapú sebkezelő és bőrápoló termékeket.

Hogyan segíti elő a MEDIHONEY a sebgyógyulást?